Наш соработник
Македонски
 
Издавање на станови
Подредено по:       
Недвижности
Hot Offer!!
Контактирај
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : Новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 200.00 m² ♦  Соби : 6 ♦  Спални соби : 5 ♦  Купатила : 3
луксузен дуплекс апартман,
Контактирај
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : солидно ♦ Скопје ♦ Македонија
Спални соби : 1 ♦  Купатила : 1
солидно наместен, со чувар,паркинг,
Sold
Контактирај
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : реновирано ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 42.00 m² ♦  Соби : 2 ♦  Спални соби : 1 ♦ 
ubovo namesten ,renoviran stan,nasproti TC Olimpiko,taftalidze, pogleg kon Vodno
Hot Offer!!
Контактирај
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : луксузно ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 220.00 m² ♦  Соби : 4 ♦  Спални соби : 2 ♦  Купатила : 2
апартманот е  на последен кат,единствен е на катот,лифт  директно од гаражата , тераса во зеленило,мирна локација со убав поглед,поседува и сауна
Sold
Контактирај
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 110.00 m² ♦  Соби : 4 ♦  Спални соби : 3 ♦  Купатила : 2
комфорен стан во Центар,три спални, голема тераса, гараза
Hot Offer!!
Контактирај
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : реновирано ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 100.00 m² ♦  Соби : 4 ♦  Спални соби : 3 ♦  Купатила : 2
Станот се наога на самиот поцеток на Капиштец, наспроти католиќка црква, комплетно  е опремен и реновиран, на 7кат со супер поглед кон  Центарот на...
Sold
 400 €
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : солидно ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 100.00 m² ♦  Спални соби : 3 ♦  Купатила : 1
приземје од кука со двор и паркинг
Sold
 400 €
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : луксузно ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 60.00 m² ♦  Спални соби : 2 ♦  Купатила : 1
бџнмддвдддвдццц
Sold
 400 €
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 72.00 m² ♦  Спални соби : 2 ♦ 
 600 €
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 95.00 m² ♦  Спални соби : 3 ♦ 
во нова зграда ,во близина на германска амбасада три спални,модерно наместен

Joomla inotur picma