Наш соработник
Македонски
 
Подредено по:       
Резултати 1 - 10 од 28
Hot Offer!!
Контактирај
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : Новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 200.00 m² ♦  Соби : 6 ♦  Спални соби : 5 ♦  Купатила : 3
луксузен дуплекс апартман,
Контактирај
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : солидно ♦ Скопје ♦ Македонија
Спални соби : 1 ♦  Купатила : 1
солидно наместен, со чувар,паркинг,
Контактирај
Категорија : Апартмани за краток престој
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : реновирано ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 30.00 m² ♦ 
Sold
Контактирај
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : реновирано ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 42.00 m² ♦  Соби : 2 ♦  Спални соби : 1 ♦ 
ubovo namesten ,renoviran stan,nasproti TC Olimpiko,taftalidze, pogleg kon Vodno
Sold
Контактирај
Категорија : Издавање деловни простории
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 440.00 m² ♦ 
на самиот булевар после бензиската макпетрол- излез од Скопје према Ченто,Маџари сутерен+приз+кат+потрков секој по 110м2 , со СОПСТВЕН ПАРКИНГ со...
Hot Offer!!
Контактирај
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : луксузно ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 220.00 m² ♦  Соби : 4 ♦  Спални соби : 2 ♦  Купатила : 2
апартманот е  на последен кат,единствен е на катот,лифт  директно од гаражата , тераса во зеленило,мирна локација со убав поглед,поседува и сауна
Sold
Контактирај
Категорија : Издавање на станови
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 110.00 m² ♦  Соби : 4 ♦  Спални соби : 3 ♦  Купатила : 2
комфорен стан во Центар,три спални, голема тераса, гараза
Контактирај
Категорија : Издавање на куќи
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 500.00 m² ♦ 
Контактирај
Категорија : Издавање деловни простории
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 600.00 m² ♦ 
репрезентативен објект со директен пристап од улица,одговара за претставниства, салони, ::::
Sold
Контактирај
Категорија : Издавање деловни простории
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 660.00 m² ♦ 
ново изграден објект на пр+1+пот вкупно 660м2 мозе да се преуреди по ваша потреба за долгороцен закуп, директен пристап од улица ,паркинг ,рекламно...
<< Почеток < Пред 1 2 3 Следно > Крај >>
Резултати 1 - 10 од 28
Joomla inotur picma